Dan & TeddyTeoriundervisning generhverv

Vi tilbyder det som ene-undervisning eller som selvstudium. :

Teoriprøven i dit eget tempo

Teoriundervisningen foregår i vores teorilokale på Kollekollevej 2-4, 1 sal i Værløse. Til undervisningen skal du bruge en onlinekode til teoriundervisning.dk og evt en teoribog, som du køber som en del af undervisningepakken.

Undervisningen er desuden baseret på DVD giver et godt indtryk af, hvordan situationer opstår og udvikler sig i trafikken og gør undervisningen mere effektiv og spændende. Vi anvender også lysbilledprøver næsten hver gang til teori, så du bliver godt rustet inden den endelige teoriprøve hos politiet.

Før du selv skal til teoriprøve kan du øver du dig på www.teoriundervisning.dk, så du kan øve dig derhjemme i ro og mag.

Teoriprøven

Så snart du har modtaget alle dine lovpligtige teoritimer kan du gå op til teoriprøven.

Prøven afholdes hos politiet i Hillerød / Frederikssund / Heldingør. Der er som regel lidt ventetid (1 - 5 uger) på teori- og køreprøver. Så hvis du vil følge et af vores hurtige teori-hold skal vi melde dig til teoriprøven samtidig med du starter. Først når du har bestået teoriprøven, kan du blive meldt til selve køreprøven.

Lægeerklæring, foto og prøvegebyr

Endelig skal du betale et prøvegebyr til politiet her får du i din E-boks fra Politi et betaling link. (i prislisten kan du se præcist hvor stort det er). Har du haft ubetinget frakendelse af kørekort skal du også have et foto