Teoriundervisning bil

Det er et lovkrav at du skal modtage mindst 29 lektioners teoriundervisning, før du kan gå op til selve teoriprøven – og herefter selve den praktiske køreprøve. Du kan imidlertid vælge tre forskellige forløb:

Teorihold i dit eget tempo

hold på 8-9 uger:

Disse hold er vores normale hold, hvor du bliver teoriprøve-klar på 8-9 uger. Du kan her i ro og mag forberede dig til teoriprøven, samtidig med at du modtager de praktiske køretimer. Du skal regne med at sætte tid af til at læse og følge den fastlagte undervisning.

Teorihold på 3 uger:

Vores 3-ugers hold er for dem der hurtigt vil tage et kørekort. Her er mere fart på, så du skal gå til teoriundervisning ofte, samtidig med at du tager de praktiske køretimer. Forløbet er koncentreret og det er derfor vigtigt at du afsætter tid til at læse og lære teori-stoffet grundigt. Ind imellem teoriundervisningen skal du samtidig modtage dine praktiske køretimer.

Lyn-teorihold på 14 dage:

Med disse hold får du den absolut hurtigste teoriprøve. Det er derfor vigtigt at du i løbet af de 14 dage arbejder på sagen og giver dig tid til at køre, læse og gå til teori. I dagene mellem din teoriundervisning skal du tage dine køretimer i bil.

Hvor foregår det?

Teoriundervisningen foregår i vores teorilokale på Kollekollevej 2-4, 1 sal i Værløse. Til undervisningen skal du bruge en teoribog, som du køber som en del af undervisningspakken.

Undervisningen er desuden baseret på både video og nyeste undervisningsmateriale. Video giver et godt indtryk af, hvordan situationer opstår og udvikler sig i trafikken og gør undervisningen mere effektiv og spændende. Vi anvender også prøver næsten hver gang til teori, så du bliver godt rustet inden den endelige teoriprøve hos politiet.

Før du selv skal til teoriprøve kan du øve dig der hjemme med interaktiv-undervisning, så du kan øve dig derhjemme i ro og mag.

Teoriprøven

Så snart du har modtaget alle dine lovpligtige teoritimer kan du gå op til teoriprøven.

Prøven afholdes hos politiet i Hillerød. Der er som regel lidt ventetid (1 - 5 uger) på teori- og køreprøver. Så hvis du vil følge et af vores hurtige teorihold skal vi melde dig til teoriprøven samtidig med du starter. Først når du har bestået teoriprøven, kan du blive meldt til selve køreprøven.

Lægeerklæring, foto og prøvegebyr

I forbindelse med køreprøven skal du have en lægeerklæring fra din læge, der dokumenterer at du er rask og i stand til at køre bil, ligesom du også skal få taget et foto til dit kørekort. Endelig skal du betale et prøvegebyr til politiet (i prislisten kan du se præcist hvor stort det er).

Det er smartest hvis du medbringer disse tre ting allerede når du begynder på din køreundervisning.