Nu med eneunder-visning i vores lokaler!

Mulighed for automatgear - uden ekstra omkostninger...

Priser fra kr. 3.295,-


Dan & TeddyGenerhverv kørekort

Her kan vi tilbyde specialkurser. Vores mest populære er ene-undervisning. Du starter med at købe en adgangskode til www.teoriundervisning.dk fra køreskolen og øver dig i ro og mag derhjemme før vi mødes første gang i teorilokalet.

Vi mødes i teorilokalet 1 gang á 1,5 times varighed. Her vil der blive gennemgået prøvestof og vi øver specielt det stof som er vanskeligt at forstå. Vi slutter af med teoriprøver.

Du vil nu være godt rustet til teoriprøven hos Politiet. Vores beståelses-procent er rigtig god med disse specialhold.

Køreprøven

Når teoriprøven er bestået kan vi melde dig til køreprøven. Vi øver 2 x 45 minutter cirka en uge før den rigtige prøve, således at vi kan få fjernet de fleste "unoder". De sidste 135 minutter bruges til køreprøven, idet vi kører cirka 75 minutter før prøven, de resterende 45 - 60 minutter anvendes til selve prøven og hjemtransport.

Føler du har brug for mere teori kan vi tilbyde et almindelig teorikursus til samme pris. Her gennemgår vi alt teori fra start til slut.

Hvornår kan jeg starte?

Vi starter ofte nye hold - og tilbyder undervisningsforløb af forskellig længde, så du kan tage dit kørekort i det tempo der er dig.


Kontakt os for at booke plads på et generhvervshold: bestil her...

Hvor?

Teoriundervisningen foregår på vores adresse Kollekollevej 2-4, 1 sal i Værløse. Teorilokalet ligger kun 50 meter fra S-tog og bus, så selv om du kommer fra en af de omkringliggende byer, er det let at komme frem.

Teoriprøven og den praktiske køreprøve aflægges i Hillerød.

Holdstart

Ved generhvervelse af kørekort kan du vælge at tage teoriundervisningen på som ene-undervisning eller selvstudium. Mail eller SMS og lad os finde en løsning der passer dig.