Dan & TeddyKørekort til bil

Når du tager kørekort til bil skal du både modtage undervisning i teori og have køretimer hvor du kører på vej. Der stilles krav til hvor mange timer du mindst skal have før du kan gå til køreprøve.

I dag kræver loven at du mindst har taget:

  • 4 lektioner på manøvrebane
  • 29 lektioner i teorilokalet
  • 16 lektioner på vej og
  • 4 lektioner på et køreteknisk anlæg

Dette antal lektioner er et minimumskrav for at få kørekort, men de fleste elever har brug for flere lektioner i kørsel på vej.

Hvornår kan jeg starte?

Vi starter ofte nye hold – og tilbyder undervisningsforløb af forskellig længde, så du kan tage dit kørekort i det tempo der passer dig.

Ifølge loven kan du begynde din køreundervisning 3 måneder før du fylder 17 år. En måned før du bliver 17 år kan du gå op til teoriprøven.

Hvor?

Afhentning ved køretimer når du skal ud og køre, starter vi fra køreskolen, men det er måske også muligt at du bliver hentet fra din bopæl, skole eller arbejde, så vidt det passer i undervisningsforløbet. Teori- og praktiskprøve aflægges normalt i Hillerød / Frederikssund / Helsingør..

Teoriundervisningen foregår på vores adresse, Kollekollevej 2-4 1 .sal i Værløse. Teorilokalet ligger kun 50 meter fra S-tog og bus, så selv om du kommer fra en af de omkringliggende byer, er det let at komme frem.

Teoriprøven og den praktiske køreprøve aflægges i Hillerød, Frederikssund eller Helsingør efter aftale med dig og din kørelærer.